REFERENSSIT

Toimimme pääosin Pohjois-Savon alueella. Alla näet kolme erilaista esimerkkiä referensseistämme. Mikäli haluat kuulla lisää referensseistämme ota yhteyttä.

MAITOMAAN KYLMIÖN LAAJENNUS

Osuuskunta Maitomaan toiminnan kasvaessa heille syntyi tarve saada lisää kylmää varastointitilaa meijerituotteille. Yhdessä tilaajan kanssa päädyimme hankesuunnittelussa noin 1000 m2 kokoiseen kylmävarasto- laajennukseen sekä samaan laajennukseen tehtävään 200 m2 kokoiseen toimistolaajennukseen.

Laadimme kohteeseen arkkitehti- eli pääsuunnitelmat, joilla hanke kilpailutettiin eri urakoitsijoilla. Toimimme kohteen pääsuunnittelijana sekä valvojana.

Rakennushankkeen haasteita toivat toiminnan keskeytymätön jatkuminen rakennustöistä huolimatta sekä haastava liittyminen olevaan rakennukseen. Näistä selviydyttiin loistavasti ja tilaajalle voitiin luovuttaa vuoden vaihteessa 2014-2015 uusi nykyaikainen kylmävarasto.

OMAKOTITALO, KAHVIMYLLYNRANTA

Perheen koon kasvaessa heille tuli tarve saada lisää huoneita ja tilaa. Asiakas päätyi uuden omakotitalon rakentamiseen. Tontin hankinnan jälkeen vastasimme kohteen pääsuunnittelusta, määritimme kohteeseen perustus- ja maankaivusuunnitelmat.

Laadimme ja hoidimme asiakkaalle rakennuslupa-asiakirjat ja suunnitelmat sekä hoidimme yhteydenpidon rakennusviranomaisiin. Autoimme urakkakokonaisuuksien määrittämisessä ja niiden kilpailuttamisessa.

Talotehtaan talotoimituksessa valvoimme rakennustöiden laatua ja suunnitelmien täyttymistä. Lopputuloksena oli asiakkaan mieleinen, laadukas uusi omakotitalo.

VAHINKOKOHTEET

Suurista ja laajoista vahingoista kärsineiden rakennusten korjaaminen ei ole koskaan samanlaista tai ennalta määriteltyä.

Kohteiden ikä, sijainti ja vahingon luonne luovat sen korjaamisesta aina yksilöllisen ja haastavan toimintaympäristön. Tämä tuo haasteen, johon vastaamme ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Erilaisia korjauttamiemme kohteiden vaurioiden syitä ovat: Eläin- ja hyönteistuhot, myrskyt, syövyttävät kemikaalit sekä vesi- ja palovahingot. Erityisesti palovahinkojen osalle olemme viime vuosina keskittäneet ammattitaitoamme ja kehitystyötämme.

Refenssimme lukuina

Kohteittemme laajuudet yhteensä:
Suunnittelukohteet: 31 170 m2
Työnjohtokohteet:27 532 m2
Vahingonkorjauskohteet: 3 530 m2
Kuntotarkastukset ja –tutkimukset: > 550
© Copyright JAN-TEK Oy | Sammonkatu 6 A 7 | 77600 SUONENJOKI | info@jan-tek.fi